Voorwaarden

Toegang

Het reguliere tarief is €595,-. Voor leden van Foodpolicy en SCRIPPS bedraagt de toegangsprijs €495,- en voor leden van Young Foodpolicy/NGO’s €395,-. Relaties van Schuttelaar & Partners en Blonk Consultants hebben toegang tot het congres voor €495,-. Bedragen zijn exclusief BTW.

Inschrijving

Je kunt je inschrijven via deze website. Inschrijving is bindend. Na inschrijving sturen wij een bevestiging per e-mail. Een week voor aanvang van het congres versturen we per mail de officiële uitnodiging.

Verhindering

Bij verhindering is altijd vervanging mogelijk. Opgeven van een vervanger en annuleren uitsluitend via secretariaat@foodpolicy-whatscookin.nl. Bij annulering tot en met 21 mei 2022 wordt vijftig procent van de toegangsprijs in rekening gebracht. Na deze datum en bij no-show is het volledige bedrag verschuldigd.

AVG

Al onze activiteiten worden genormeerd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zie onze privacyverklaring. We geven publiciteit aan het What's Cookin'-congres via de website, e-mail, social media en onze mediapartner, het vakblad FoodPersonality, tevens uitgever van FP.WORK. Mocht je er eventueel bezwaar tegen hebben dat je herkenbaar bent op foto's die via deze media gedeeld worden, stuur dan een mail naar secretariaat@foodpolicy-whatscookin.nl.

Vragen

Voor meer informatie of vragen kun je bellen met Miriam Verstappen (06-52455763) of Patricia van Uden (06-21808464) van het secretariaat. Of stuur een mail naar secretariaat@foodpolicy-whatscookin.nl, dan nemen we z.s.m. contact met je op.